2016-12-09 01:57:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Megpróbálják becsapni

Napi horoszkóp december 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, közelít az Uránuszhoz. Tisztábban látja az összefüggéseket, és gyorsabban gondolkodik. A mai nap sok izgalmat tartogathat az ön számára. Ezért nem baj, ha akár erején felül is szerepet vállal egy munkahelyi esemény megszervezésében. Valakivel épp ennek kapcsán köthet ismeretséget, ami később még a hasznára lesz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha anyagi problémái vannak, akkor el kellene gondolkoznia az állásváltoztatáson. Lehet, hogy egy lehetőséghez nem fűz sok reményt, de kellemesen csalódhat, talán épp ez fogja megoldani a pénzügyi gondjait.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Most nem csak a hivatásában lesz szorgalmas és sikeres, de munka után a takarítás és egyéb intézni valók is gyorsabban mennek. Használja ki ezt a remek napot, és lásson neki a karácsonyi előkészületeknek!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bár valaki megpróbálja becsapni önt, szerencsére hamar átlát a szitán, és ennek megfelelően elutasítja az ajánlatot. Ma különösen akkurátusan végzi a munkáját, ám épp ezért időzavarba kerülhet – próbáljon meg a célra koncentrálni, hogy ne vesszen el a részletekben!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Féltékenység gyötörheti. Inkább tisztázza a kedvesével a kétségeit, mintsem álmatlanul hánykolódjon miatta. A munkahelyén nagy a feszültség, ráadásul egy kis plusz munkával is megbízzák.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne legyen annyira maximalista! Ha mindenben a tökéletességre törekszik, még otthon is, akkor előbb-utóbb a párja idegeire mehet… Ne bosszankodjon jelentéktelen apróságokon, ezeket egyszerűen engedje el!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A hét legjobb napja a mai! Különlegesen szerencsésen alakul egy helyzet az ön számára, épp a jó helyen lesz, jó időben. Ragadja meg a lehetőséget! Lehet, hogy bemutatják valakinek, akinek később majd még nagyon sokat köszönhet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Próbáljon meg jó csapatjátékos lenni, és a munkatársaival jobb hangulatban együtt dolgozni. Még ha nem is ért egyet mindenben velük, akkor sem kell teljesen elutasítónak lennie. Azt pedig végképp kerülje el, hogy lekezelőnek, fölényeskedőnek találják.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jó néhány dolgot sikerül összehoznia, és még egy szerencsés véletlen is a segítségére lehet, amire biztosan nem is számított. Nyugodtan vállalhat kockázatot is az üzleti életben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A munkahelyén feszült a helyzet, egyesek a téves információikkal pánikhangulatot gerjesztenek. Próbáljon meg utána járni az igazságnak, tisztázza a dolgokat a felettesével.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne legyen bizonytalan, megérzései most nem hagyják cserben. Az egyetlen, amire ma figyelnie kellene, az az, hogy megtalálja a munkatársaival a közös hangot.

Halak: II. 19. - III. 20.
Legyen türelmesebb, figyeljen jobban a környezetében élőkre! Próbálja tolerálni azokat is, akiket mostanában valahogy nem bírt elviselni. Meglátja, ha kicsit kedvesebb viselkedik, a többiek is barátságosabbak lesznek önnel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: